Ponta: Tarom se distruge. Este un simbol național

Victor Ponta atrage atenția asupra situației de la Tarom, despre care spune că a ajuns să aibă pierderi de cinci ori mai mari decât anul trecut. 

"Cum se distruge Tarom - cu adevarat un simbol national !

Tarom este un caz foarte simplu de explicat si semnificativ pentru tot ce se intampla in 2017 in Romania ! Si, din pacate, tot ce va descriu mai jos ca se intampla la Tarom se intampla in toate companiile si domeniile din tara noastra .

Sa o luam metodic :

1. In campania electorala din 2016 Dragnea a venit si a promis in faimosul “Program de Guvernare” pentru Tarom niste investitii fabuloase:

Evident ca Dragnea a mintit / in loc de 30 de aeronave s-au cumparat 2 / in loc de 34 milioane dolari cat trebuia sa plateasca “Pegasus Airlines” din Turcia pentru cele 2 avioane noi am platit 51 . Si in loc de zboruri spre America si Asia ( cum au promis Dragnea si Cuc) Tarom a pierdut cursele spre Italia si Spania (unde locuiesc peste 3 milioane de romani)!

2. Dragnea minte oamenii cu lozinci despre “mandria nationala” / dupa ce ii manipuleaza pe “fraieri” cu Propaganda si jurnalistii prieteni (“motani jigariti” cum le spune Liviu in particular celor pe care ii plateste sa il laude) “Cartelul Dragnea - Stanescu - Cuc” numeste la conducerea Tarom un fost sef de la Compania Lignitului Oltenia iar in Consiliul de Administratie ziaristi si consilieri personali / dezastrul se adanceste :

3. Cand vine Tudose in functia de Premier reuseste sa ii schimbe pe Directorul General al Tarom si pe Ministrul Cuc ( dupa o lupta grea cu sustinatorul lor “Daddy” Dragnea) - dar in final cedeaza si prin noul ministru Stroe Taromul se intoarce sub controlul “Cartelului” - “profitabila” nu pentru Statul Roman ci pentru oamenii lui “Daddy”.

[citeste si]

4. Incepand cu 2012 Tarom si-a redus in fiecare an pierderile ajungand in 2016 la sub 10 milioane de euro / dupa care in 2017 totul se distruge intr-un ritm fara precedent! Desi multi am atras atentia ca “Tarom nu este Teldrum” lucrurile merg din rau in mai rau!

5. Tarom are piloti si personal de bord de o calitate profesionala si umana mult mai buna decat celelalte companii care opereaza in Romania si 2017 este anul cu cea mai mare crestere a numarului de pasageri din Romania / cu toate astea la Tarom se recunosc pierderi in acest an de 200 milioane RON - oare ce va fi in 2018?

Eu imi fac datoria sa atrag atentia si sa propun solutii / Iohannis tace ( ca asa este “blatul” cu Dragnea) - PNL se smiorcaie - presa se lupta cu “Sistemul” pe care insa Dragnea si Toader il tin in continuare neatins/ si asa o sa ramanem fara TAROM!!! Asta nu mai e “ghinion” ci direct ticalosie," a scris Victor Ponta pe contul său de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel