EXCLUSIV  Pod peste Dunăre, Brăila – Tulcea. Teodorovici: Va fi al patrulea pod din Europa ca mărime

Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor Publice, în cadrul unui interviu acordat DCNews, vineri, 3 august, a vorbit despre infrastructură, făcând precizări despre un proiect extrem de important pentru România.

"Am convingerea și speranța că lucrurile se vor schimba. Cred foarte mult în actualul Guvern, poate să miște lucrurile. E o echipă care are o altfel de abordare. Nu se mai oprește în tot felul de piedici. Partea de infrastructură se va mișca. Vreau să vă spun că Ministerul de Finanțe acum trebuie să aibă o altă abordare. Nu pot sta la locul meu și să mă uit dacă alte ministere cheltuie sau nu banii. Trebuie să-i cheltuie”, a zis ministrul.

Pod peste Dunăre

”La partea de infrastructură sunt câteva proiecte mari care vor începe până la final de an. Vă dau un exemplu: Podul de peste Dunăre: Tulcea – Brăila. Va fi al patrulea pod din Europa ca mărime. Va fi cea mai mare lucrare în derulare din toată Europa. Jumătate de miliarde de euro. Construcția va începe la finalului anului 2018", a declarat Eugen Teodorovici la DCNEWS.

Interviul integral.

Răspunsul complet, aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel