Pleșoianu, mesaj în miez de noapte: E mult mai mult decât atât!

Liviu-Pleșoianu
Liviu-Pleșoianu

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu a anunţat că va candida la alegerile prezidenţiale din 2019 la scurt timp după ce Klaus Iohannis a confirmat că îşi doreşte al doilea mandat. Joi seară, aproape de miezul nopții, Pleșoianu a publicat un nou mesaj legat de acest subiect pe contul său de Facebook.

După ce preşedintele României a declarat că este ferm hotărât să candideze pentru un nou mandat, Liviu Pleşoianu a spus că de abia așteaptă „confruntarea”. „Pentru a elibera ţara asta, eu voi candida în 2019! După 30 de ani, România va avea ocazia să aleagă pe cineva care pune fiinţa omenească în centru, care nu a trecut prin nicio sufragerie securistă, care a mers doar în via străbunicilor săi, care se deplasează perpendicular pe sol şi nu târâş când întâlneşte reprezentanţi ai marilor puteri, care nu se teme să spună lucrurilor pe nume", transmisese Liviu Pleșoianu.

Pleșoianu, mesaj în forță

Joi seară, a publicat pe contul său de Facebook următorul mesaj: „Cei care au impresia că sunt genul de om care poate fi răzgândit, într-un fel sau altul, au băut ceva greșit... Am spus că voi candida și voi candida! Și NU, eu nu candidez doar pentru a nu mai fi Președinte Iohannis. Candidez pentru mult, mult mai mult decât atât! Fie să FIM!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel