Paul Manafort, șeful de campanie al lui Donald Trump, s-a predat. Bogdan Chirieac: Rolul lui Soros

Paul Manafort, fostul șef de campanie al lui Donald Trump, s-a predat autorităților federale. El ar urma să fie arestat. 

Paul Manafort s-a predat în dosarul ”Russiagate”. Este vorba despre ingerințele rusești în campania electorală americană din 2016. Și Rick Gates, fostul său partener de afaceri urmează să facă același lucru. 

Sunt primele inculpări cu privire la rolul Rusiei la alegerile prezidențiale din noiembrie 2016. 

Analistul politic Bogdan Chirieac a făcut un comentariu despre această situație din SUA, la Antena 3: ”Impactul deja poate fi cuantificat politic și economic. Economic poate fi cuantificat imediat prin evoluția burselor. Politic, asistăm la primul caz din istoria SUA când un președinte care a câștigat alegerile nu-și poate exercita cu adevărat mandatul, de unde rezultă că lupta dintre Donald Trump și George Soros este mult mai profundă decât am anticipat până acum. Fosta administrație a lui Barack Obama nu a reușit să protejeze alegerile prezidențiale din SUA de intruziunea Federației Ruse. Responsabilitatea pentru alegeri este a administrației, a nimănui altcuiva. Acum avem de-a face cu primele rețineri, poate chiar arestări, probabil vor ieși pe cauțiune. ale celor implicați în ceea ce se numește Russiagate”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel