Obama, despre planul de combatere a încălzirii globale

Barack-Obama
Barack-Obama

Preşedintele Barack Obama a declarat sâmbătă că îşi va prezenta planul de combatere a încălzirii globale în cursul zilei de marţi. Planul este centrat pe reducerea poluării produse de emisiile de carbon, el încercând să respecte angajamentul făcut la începutul celui de-al doilea mandat.

Autor: Maria Lenţoiu

Planul de combatere a încălzirii globale a reprezentat o prioritate în discursul inaugural al lui Obama, susţinut în ianuarie, la începutul celui de-al doilea mandat. Discursul de marţi va fi susţinut la Universitatea Georgetown.

El a afirmat că oamenii de ştiinţă vor fi instrumentul necesar pentru a proiecta noi tipuri de combustibili, fermierii pentru a le creşte, inginerii pentru a elabora noi surse de energie și lucrătorii pentru a construi fundaţia unei economii de energie curată.

"Marţea aceasta îmi voi prezenta viziunea mea referitoare la direcţia în care cred că trebuie să mergem - un plan naţional de reducere a poluării cu carbon, să pregatim ţara pentru impactele încalzirii globale, şi să conducem eforturile globale de a lupta împotriva ei", a declarat Obama, potrivit Reuters.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel