Urmărește emisiunea live


Nuntă fiu Dragnea. Protestatarii nu au mai rezistat: Gata!

protest
protest

Protestatarii au venit în apropierea Palatului Snagov unde are loc nunta fiului lui Liviu Dragnea, au scandat și au plecat.

Ei au spus că nu mai pot sta pentru că mâine se duc la muncă.

Câţiva protestatari i-au întâmpinat pe invitaţi la nunta fiului lui Liviu Dragnea, pe marginea drumului către Palatul Snagov, cu pancarte pe care erau scrise mesaje anti-PSD.

”Nuntă cu penali", ”mu#e PSD”, ”Casă cu gratii pentru tată socru", ”Fără penali" - au fost mesajele de pe pancartele protestatarilor. Liderul PSD le-a trimis acestora mai multe platouri cu bucate alese chiar de la petrecere.

Mesaje obscene

Tudor Cârstoiu a fost unul dintre activiștii care au transmis live de la eveniment.

"Am venit să le urăm la mulți ani cu executare inclusiv mirilor, poate miresei nu că nu știm nimic despre ea. Ia uitați cum vin toți mafioții... Le arătăm mesajul "mu#e PSD". Fiecare mașină care trece va fi întâmpinată așa. Știu că este un mod un pic extrem de a ne manifesta, dar este nevoie de așa ceva. Mesajele noastre sunt simple: toți pentru Justiție și "mu#e PSD". Este foarte legitim ca noi să fim aici. Dacă ei ne sfidează și își bat joc de noi... cred că este datoria mea să fac tot ce pot din punct de vedere legal pentru a le arăta că nu ne intimidează", a zis Tudor Cârstoiu care se afla în apropierea Palatului Snagov acolo unde are loc nunta din familia lui Liviu Dragnea.

Nunta fiului lui Dragnea este considerată nunta anului în politică are loc la Palatul Snagov, o locație aleasă des de demnitari pentru astfel de ocazii. Sute de politicieni au participat la eveniment.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel