Novak Djokovic, apel către fani după CONTROVERSATA descalificare de la US OPEN

Novak Djokovic, băgat în ședință de sponsorul principal
Novak Djokovic, băgat în ședință de sponsorul principal

Tenismanul sârb Novak Djokovic le-a cerut, marţi, fanilor săi să aibă înţelegere faţă de arbitra de linie lovită involuntar de liderul mondial cu o minge în gât, acţiune care a dus la descalificarea sa din turneul US Open, relatează AFP. 

Într-o postare pe Twitter, Djokovic le-a mulţumit fanilor pentru mesajele pozitive, subliniind în acelaşi timp că arbitra din cauza căreia a fost eliminat din turneu şi luată la ţintă pe reţelele de socializare, nu a făcut nimic rău. Arbitra a fost criticată că a exagerat accidentarea sa căzând la pământ, presa sârbă făcând publice conturile sale din reţelele sociale.

Vă rog să vă amintiţi că arbitrul de linie pe care l-am lovit cu mingea noaptea trecută are, de asemenea, nevoie de susţinere. Nu a făcut nimic rău. Vă cer să o susţineţi şi să îi fiţi alături în aceste momente. Din astfel de momente ieşim mai puternici, ne ridicăm deasupra lor, a transmis Djokovic (33 ani).

Novak Djokovic a fost descalificat în optimile de finală după ce mingea lovită de sârb, nemulţumit de faptul că şi-a pierdut serviciul în faţa spaniolului Pablo Carreno Busta, care conducea cu 6-5 în primul set, a nimerit-o în gât pe o arbitră de linie, iar aceasta a căzut la pământ cu probleme de respiraţie.

Djokovic a fugit imediat spre victima sa şi i-a oferit ajutorul, cerându-şi scuze. Arbitrul turneului, Soeren Friemel, a apărut pe terenul Arthur Ashe şi a discutat cu arbitrul de scaun Aurelie Tourte şi cu supervizorul Andreas Egli, înainte de a avea o discuţie cu tenismanul sârb. Djokovic şi-a susţinut cazul timp de 12 minute, dar totuşi a fost descalificat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel