NOUĂ ceartă între protestatari. Bot: Vrea să distrugă Corupția Ucide

Protestatarii se ceartă între ei. Din nou. De această dată, Mălin Bot a comentat un sondaj care avea întrebarea: "Cine este mai reprezentativ pentru mișcarea #Rezist? "Corupția Ucide" (adică Oana Dobre, Florin Bădiță, Alexandru Socol, Angi Șerban) sau Mălin Bot?".

Conform răspunsurilor de pe Facebook, Mălin Bot îi reprezintă pe protestatari.

"Baricada TV se joaca cu sondajele de opinie. Cei mai multi vad jocul si se distreaza cu el. Dar eu constat ca sunt si persoane care o iau prea in serios si au reactii gresite, in opinia mea. Vreau sa fac doua precizari importante, ca sa lamuresc mai bine pe cei confuzati.

Cea mai importanta precizare: Sustin actiunile Coruptia Ucide ca si pana acum, indiferent de cum sunt eu atacat.

1. Va multumesc frumos pentru sustinere si incredere.

Nu este si nu a fost pentru mine un scop sau ambitie fiu liderul #rezist, sa urmaresc vreun plan politic sau alta agenda ascunsa. Cei care mă acuză de asa ceva greșesc si pierd vremea cu scenarii prostesti. Eu am facut ceea ce am crezut ca este bine, ca jurnalist si cetatean revoltat de situatia din Romania. Nu este insa lupta mea, e lupta tuturor oamenilor onesti din Romania. Toti suntem reprezentativi in lupta asta pentru ca este vorba despre noi toti. Daca ramanem uniti si luptam impreuna pentru principiile care ne-au scos in strada, vom putea sa construim impreuna un viitor mai bun pentru fiecare dintre noi. Despre aste cred eu ca este vorba.

2. In plan personal

Il apreciez pe Florin Badita si am incercat sa il ajut sa inteleaga o situatie periculoasa pentru ei. In ciuda reactiei lor gresite la demersul meu onest si de buna-credinta, stau langa el in orice actiune pentru Justitie si sustin toate actiunile Coruptia Ucide care sunt in interesul nostru comun.

Oana Dobre este o cartita care face jocurile grupurilor de interese pe care le-a servit multi ani, nu intamplator a lucrat pentru Realitatea lui Vantu, pentru Felix TV, pentru Corina Vintan ex purtator de cuvant al lui MRU & SIE, pentru triplul inculpat Dan Andronic de unde a aterizat la CU.

Convingerea mea este ca aceasta persoana a fost bagata la CU ca sa distruga din interior miscarea.

Angi Serban si Alex Sokol au stat alaturi de mine la zeci de proteste si cred ca in sinea lor sunt de buna-credinta, dar sunt prea naivi pentru a face fata unui context pervers si cu forte foarte puternice care vor sa stopeze protestele.

Desi ei m-au atacat si denigrat chiar si pe plan personal in cele mai murdare moduri, cu cele mai stupefiante si psihotrope bazaconii, eu nu am orgolii, personal le-am spus si le spun ce parare am despre atitudinea lor.

Au fost manipulati

Cand si daca vor intelege ca gresesc, ca au fost manipulati pentru ca nu au experienta de viata, mergem mai departe umar la umar in lupta noastra comuna.

Nici macar nu am pretentii sa isi ceara scuze pentru tot ce mi-au facut pentru ca inteleg capcanele in care au picat. Nu e vina lor, pur si simplu nu sunt destul de versați ca sa inteleaga cum sunt manipulati, ca sa faca fata unei persoane perfide specializata exact in manipularea celor din jur. Pana atunci ii ignor sau le mai transmit din cand in cand opinia mea despre atitudinea lor, cand ne intersectam intamplator sau nu.

[citeste si]

Mai mult la misto le dau cate un mesaj, e important sa nu ne pierdem simtul umorului", a scris Mălin Bot pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel