Nicușor Constantinescu, pus în libertate și cercetat sub control judiciar

Președintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicușor Constantinescu, va fi cercetat sub control judiciar, a decis Curtea de Apel Constanţa.

Curtea de Apel Constanţa a judecat, vineri,  cererea preşedintelui suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, de înlocuire a măsurii arestării preventive cu cea a controlului judiciar, în dosarul Centrul Militar Zonal Constanţa. Magistrații au decis ca Nicușor Constantinescu poate fi cercetat sub control judiciar, decizia fiind definitivă.  

În sala de judecată s-au aflat membri ai familiei lui Nicuşor Constantinescu, dar şi colegi de serviciu de la Consiliul Judeţean.

Citește și: Laura Codruța Kovesi, scrisoare către ministrul Justiției. Se cere modificarea Codului penal referitor la controlul judiciar

La intrarea în sediul Curţii de Apel, Constantinescu a spus: "Mă simt oribil, ca într-un sicriu". În sala de judecată, Nicuşor Constantinescu a refuzat, iniţial, să i se scoată cătuşele de la mâini. "Dacă tot mă chinuiţi, să o faceţi până la capăt!

Lăsaţi-mi cătuşele la mâini! Nu îmi scoateţi cătuşele!", a ţipat Nicuşor Constantinescu. Judecătorul a cerut apoi să i se scoată, conform procedurilor legale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel