Nicolae Robu: "Manipulare ordinară"

Primarul Nicolae Robu a cerut, joi, sancţionarea poliţiştilor locali care au parcat maşinile instituţiei într-un loc nepermis, dar consideră că Poliţia Locală a Timişoarei nu trebuie anatemizată în ansamblu din acest motiv. 

Reacţia primarului vine după ce fotografii cu maşinile în cauză au fost postate pe o reţea de socializare de către revoluţionarul Corneliu Vaida, care este cetăţean de onoare al municipiului. 

Evident, am cerut sancţionarea poliţiştilor care au parcat acele maşini în acel loc nepermis. (...) Cu toate multele erori comise de o parte dintre poliţiştii locali, erori care afectează negativ imaginea instituţiei şi pentru cei care le comit sunt fără menajamente sancţionaţi, Poliţia Locală a Timişoarei face, per ansamblu, treabă bună în slujba cetăţenilor corecţi şi cinstiţi şi în slujba oraşului şi de aceea este nedrept, dar mai grav, este păgubos ca ea să fie anatemizată ca instituţie, arată Nicolae Robu, într-un mesaj remis, joi, AGERPRES. 

Referindu-se şi la faptul că revoluţionarul Corneliu Vaida a fost amendat, cu 900 de lei, de reprezentanţii Poliţiei Locale, pentru comentariile considerate 'ofensatoare' pe care le-a postat alături de imagini, primarul Nicolae Robu a spus că injuriile acestuia nu trebuiau luate în seamă de poliţişti. 

Edilul consideră că 'cetăţeanul Vaida a făcut o manipulare ordinară, intoxicând populaţia cu neadevărul că a fost amendat pentru că a publicat poze cu maşini ale Poliţiei Locale parcate nepermis', în timp ce amenda i s-a dată pentru ofensele aduse instituţiei. 

Robu mai susţine că cetăţeanul amendat l-a jignit şi că îl calomniază chiar şi pe el, 'de ani de zile', dar a spus că îl ignoră, lucru pe care ar fi trebuit să îl facă şi Poliţia Locală, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel