Moţiune de cenzură. USR aşteaptă un semnal de la puciştii din PSD

Parlamentul României
Parlamentul României

Vicepreşedintele USR, deputatul Cristian Ghinea, a declarat vineri că este necesară "o confirmare din interiorul PSD că vor vota o moţiune de cenzură" şi atunci aceasta va fi depusă.

"Aşteptăm de la puciştii din PSD să-şi dea seama că Dragnea duce România într-o groapă şi să pună stop acestei degringolade. Practic, de doi ani guvernul României şi Parlamentul sunt case de avocatură pentru Liviu Dragnea", a afirmat Ghinea la Buzău, în cadrul unei conferinţe de presă. Potrivit acestuia, există un dialog informal. "Dar să nu-i facem un cadou lui Liviu Dragnea, să dăm prea multe detalii, există un dialog, până la urmă, suntem colegi în Parlament şi discutăm", a afirmat deputatul USR. 

Parlamentarul USR a făcut apel la "puciştii din PSD să pună capăt dictaturii lui Liviu Dragnea"

Cristian Ghinea a susţinut că "nici ceilalţi nu sunt mai buni". "Dar dacă prin acţiunea lor putem opri această dictatură personală a lui Liviu Dragnea, să o facem împreună", a adăugat el. "De când a început sesiunea parlamentară, îi tot îndemnăm să depunem moţiunea de cenzură. Aritmetica nu s-a schimbat, dacă toţi psd-iştii votează împotriva moţiunii, atunci pică, am mai păţit chestia asta sesiunea trecută. Trebuie să avem o confirmare din interiorul PSD că vor vota o moţiune de cenzură şi o vom depune", a declarat vicepreşedintele USR. "Mesajul pe care îl adresez direct, suntem doar la domnul Ciolacu acasă, poate şi dumnealui să aibă un rol istoric, să pună capăt acestei dictaturi a lui Liviu Dragnea', a mai spus Ghinea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel