MOŢIUNE CENZURĂ. Florin Roman (PNL), gest şocant

Deputatul PNL Florin Roman, joi, după ce a fost citită moţiunea de cenzură, a luat cuvântul. Acesta a aşezat, la tribuna de unde vorbea, alimente, precum ulei, ouă, lapte.

"Vorbesc în numele oamenilor simpli, al românilor care iubesc această ţară. Românii vă văd şi vă aud. O familie de oameni simpli m-a rugat astăzi să vin cu aceste produse (n.r. ulei, ouă) în faţa dumneavoastră şi să vorbesc în numele lor", şi-a început astfel discursul Florin Roman.

"Au cumpărat de dimineaţă alimentele de bază şi le-au comparat cu cele din luna septembrie. Un litru de ulei 4,29 (lei - n.r.) acum e 7,01. Un litru de lapte - 4,10 lei, acum l-au cumpărat cu 5,10 lei. Au luat unt, aproape s-a dublat preţul: de la 6,25 a ajuns la 11,14. Au luat oamenii, ca noi toţi, o pâine de 600 grame pe care o mănâncă o familie de la 4,41 s-a dus la 5,99. E o familie mai înstărită pentru că şi-a permis să cumpere şi carne de porc. Costa 20, 12 lei kg, acum este 24,99 lei. (...) Ei nu au orbul găinilor, domnule Daea. Am fost la un magazin de cartier, nu la un hipermarket şi preţul ouălelor a crescut de la 45 de bani la 1,10 lei", a spus Roman.

Acesta a adus şi "un ou kinder cu surprize", menţionând că acesta costă, la ofertă, aproape cât un ou de găină. 

[citeste si]

După ce a terminat de vorbit, a primit aplauze. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel