Monica Macovei și Călin Popescu Tăriceanu, lupta acuzațiilor dure

Candidatul independent la Președinție Monica Macovei a făcut dezvăluiri catastrofale pentru imaginea politică a lui Călin Popescu Tăriceanu. Președintele Senatului i-a răspuns cu aceeași monedă. 

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat că, atunci când a fost ministru, a fost forțată de premier, pe atunci Călin Popescu Tăriceanu, să semneze acte ilegale. Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu îi dă replica:

"Monica Macovei a demonstrat astăzi, pentru a câta oară, care sunt urmările expunerii la intoxicările lui Traian Băsescu ani la rândul. Doamna Macovei a început să fabuleze într-un interviu acordat Adevărul tot felul de lucruri referitoare la plecarea domniei sale din Guvern. Aș vrea să îi reamintesc Monicăi Macovei cum au stat lucrurile cu adevărat atunci. Doamna Macovei nu a fost dată afară din Executiv de nimeni. Dumneaei a plecat odată cu toți miniștrii Partidului Democrat. A fost o demisie asumată individual de fiecare reprezentant al PD-ului, prin semnătură, și la nivel colectiv de întreg partidul, ca gest politic.

La acea vreme, prin demisia miniștrilor din partea PD din Guvern s-a încercat un șantaj și o presiune la adresa mea ca prim-ministru, miza acestora fiind aceea de a organiza alegerile europarlamentare mai devreme pentru că așa îi convenea electoral PD-ului. PD a stat în Guvern atât cât le-a convenit.

Nu i-am cerut nicicând demisia doamnei Macovei din Executiv, după cum nu i-am cerut să facă ceva ilegal.

Este rușinos că doamna Macovei continuă să creadă niște lucruri care au avut loc numai în mintea domniei sale sau care i-au fost inoculate de către cel al cărei adept a fost, este și va fi, Traian Băsescu", susține Călin Popescu Tăriceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel