Mister neelucidat: Case, înghițite de pământ - Video

evacuari
evacuari

Zeci de locuințe dintr-un cartier aflat în apropierea orașului american San Francisco au fost părăsite, după ce terenul de sub ele a început să se surpe, fără ca motivul pentru care în ultimele două luni au apărut gropi uriașe să fie identificat.

Locuitorii și autoritățile locale încearcă cu disperare să-și dea seama ce ar fi putut provoca surparea a șapte locuințe din cartier, în doar două luni, precum și avarierea a altor câteva zeci de case, relatează ACB News.

Inițial, au apărut câteva mici fisuri în sol, însă, treptat, ele au devenit tot mai mari, culminând cu apariția unor gropi uriașe, în care au dispărut locuințe. Acum, familiile care locuiau în aproape 30 de case din acest cartier au fost evacuate, deoarece terenul continuă să se scufunde, existând oricând pericolul apariției unei noi gropi.

Drama prin care trec localnicii este devastatoare, mai ales că unii stau aia de câțiva zeci de ani. "Ne-a plăcut să locuim aici. Întotdeauna ne-a plăcut! Este devastator, mai ales că totul s-a întâmplat în doar două luni. Încercăm să rămânem optimişti", a spus unul dintre cei afectați de surparea terenului.

Deocamdată, motivul pentru care pământul se surpă nu este cunoscut, în pofida faptului că specialiștii încearcă cu disperare să afle de ce dealul pe care se află cartierul a devenit atât de instabil. Potrivit primelor informaţii, se pare că în zonă s-a acumulat foarte multă apă, însă nimeni nu ştie momentan cum s-a întâmplat acest lucru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel