Ministrul Energiei, chemat de urgență la Guvern

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, a fost chemat vineri de premierul Dacian Cioloş la Guvern pentru o discuţie privind declaraţia sa de avere.

UPDATE 17:10 Premierul Dacian Cioloş a discutat vineri cu ministrul Energiei, Victor Grigorescu, referitor la anunţul Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu. Potrivit acestuia, discuţia a avut loc 'în contextul în care integritatea este şi va rămâne un principiu asumat de către toţi membrii echipei guvernamentale şi colaboratorii săi'.

'Evaluarea declaraţiilor de avere ale ministrului Energiei, Victor Grigorescu, de către Agenţia Naţională de Integritate este un demers firesc, pe care această instituţie îl face conform competenţelor legale. Rezultatele acestei evaluări vor fi în măsură să clarifice aspectele legate de declaraţiile de avere depuse de ministrul Energiei. Premierul speră ca rezultatele ANI să fie făcute public cât mai repede pentru a pune punct îndoielilor şi comentariilor', a precizat purtătorul de cuvânt al Executivului.

Şeful Executivului urmează să îi ceară acestuia lămuriri despre suspiciunile privind declaraţia de avere, au declarat, pentru Mediafax, surse guvernamentale.

Victor Grigorescu a confirmat recent că a obţinut 800.000 lei din închirierea către un offshore a platformei monitoreu.com. Presa a semnalat însă că site-ul nu ar exista, iar dacă a fost funcţional nu a lăsat urme semnificative în mediul online.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel