Ministrul Economiei, nemulțumit de subalterni

Un ministru al Cabinetului Cioloș se declară nemulţumit de unii oamenii pe care îi are în subordine și susține că legea nu îi permite nu îi permite să îi concedieze pe respectivii funcţionari-problemă

„Regulamentele sunt foarte clare, eu nu pot să demit pe nimeni din minister. Aş putea la finele anului, e în ianuarie, și va fi alt ministru, să îl evaluez şi să-i spun că nu e bun. Aş zice aşa: o treime ar vrea să facă lucruri, o treime sunt neutri, nu-i interesează deloc, şi ăia care pun tălpi. Ascund hârtii. Lucrăm la un program de hotărâre de guvern şi se pierde într-un departament. Mulţi sunt aduşi politic în ministere, dar trecuţi prin concursuri, de care nu te poţi atinge - o săptămână la un curs, 3 săptămâni în vacanţă. Ştiţi când face Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici cursuri? În iulie şi august. Unde? La mare, aţi ghicit", a declarat ministrul Economiei Costin Borc la Realitatea Tv, citează Digi 24.

Costin Borc a precizat, de asemenea, că există miniştri care au renunţat la salarii mari în companii pentru a prelua un post în Guvern şi a face ceva pentru ţară. Întrebat ce fac, de fapt, miniştrii din Guvernul Cioloş, acesta a precizat: "Mergem la birou la 7 dimineața și plecăm la 8 9 seara. Este o mare diferenţă, dar altceva voiam să spun de ce spuneţi că nu ştiţi ce facem. Poate nu suntem aşa buni la comunicare. Mă gândeam, cum reușeau ei să facă şi politică, şi să se ocupe de ministere şi să fie în fiecare seară la televizor".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel