Mahmoud Abbas, preşedintele palestinian, spitalizat în SUA

Preşedintele palestinian Mahmoud Abbas a fost spitalizat în Statele Unite, surse din delegaţia ănaltului oficial susţinând că este vorbe de o examinare uzuală.

Preşedintele palestinian Mahmoud Abbas a fost spitalizat în Statele Unite, pentru o examinare uzuală, a declarat joi agenţiei Reuters un oficial palestinian de rang înalt, care nu a dat mai multe detalii.

Abbas, în vârstă de 82 de ani, a luat marţi cuvântul în faţa Consiliului de Securitate al ONU, la New York. De atunci, agenţia de presă palestiniană Wafa nu a mai transmis nicio ştire despre preşedinte.

El urma să plece din Statele Unite în Venezuela, într-o vizită oficială, a anunţat cabinetul său de la Ramallah. Reuters observă că absenţa ştirilor Wafa despre Abbas timp de două zile este neobişnuită, în contextul unor angajamente oficiale programate.

[citeste si]

Liderul palestinian, care a preluat conducerea în 2004, după moartea lui Yasser Arafat, a mai fost internat şi în 2016, în Cisiordania, fără un anunţ prealabil. Atunci, un medic a declarat că Abbas a fost supus unor teste ale activităţii cardiace şi că acestea au dat rezultate normale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel