Liberali au depus moțiunea pentru demiterea lui Gabriel Oprea

Liberalii au anunțat, marți, în plenul Senatului, depunerea moțiunii simple cu denumirea "Gabriel Oprea, demis pentru aroganța, sfidare și dispret in exercitarea funcției publice".  Moțiune este semnată de 49 de senatori din totalul de 60 cât numără PNL la Senat.

Liberalii spun că  au bătut palma cu senatorii UDMR pentru susținerea acestei moțiuni. Liberalii cer demisia vicepremierului Gabriel Oprea. De asemenea, liberalii vor să-l audieze pe Gabriel Oprea și în Comisia de Apărare.

PNL afirmă că gestul politic  vine ca urmare a atenţiei deosebite pe care opinia publică o are faţă de "abuzurile grosolane, în formă continuată" făcute de ministrului de Interne, Gabriel Oprea.

"Acest gest politic al grupului parlamentar al PNL este făcut astăzi ca urmare a atenţiei deosebite pe care opinia publică o are faţă de abuzuri grosolane, în forme continuate, pe care acest înalt demnitar al statului român le face în ultima vreme şi, aţi văzut, culminând cu decesul unui poliţist aflat în coloana sa oficială, în opinia noastră, într-un mod ilegal", a mai spus viceliderul grupului senatorial al PNL, Octavian Motoc.

[citeste si]

Potrivit vicepreşedintelui social-democrat al Senatului, Ioan Chelaru, data la care va fi dezbătută moţiunea simplă depusă de liberali şi supusă votului senatorilor se va stabili de către preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel