ITALIA: O româncă a câștigat 1.500 de euro pe lună timp de 20 de ani

O româncă din Torino a primit o veste extraordinară. Femeia a câştigat un venit de 1.500 de euro pe lună timp de 20 de ani într-un mod foarte simplu.

Un bilet "Gratta e Vinci" Super Settimana în valoare de 5 euro care i-a adus premiul cel mare: după ce l-a răzuit, femeia a constatat că viitorul său este asigurat pentru viitorii 20 de ani, ea urmând a încasa săptămânal o rentă de nu mai puţin de 1500 Euro.

Vânzătorul povesteşte că doamna este una dintre clienţii fideli , cartonul câştigător fiind cumpărat în cursul dimineţii. Seara, norocoasa s-a întors cu o fotocopie a biletului câştigător pentru a-i da marea veste și a-i mulţumi.

"Super mattina" sunt bilete răzuibile emise de Loteria Italiană, cu preţul de 1,2 şi 5 euro şi care, pentru prima dată în istoria acestui tip de joc, aduc un venit săptămânal fix, ce diferă în funcţie de valoarea iniţială a biletului.

Toţi amatorii de "Gratta e vinci" au apreciat această nouă posibilitate de câştig, care până acum a făcut fericiţi 47 de jucători, aproximativ 13 în fiecare lună, scrie Știri Diaspora.

VEZI ȘI: ADEVĂRUL despre averea lui Varujan Vosganian. Mesaj către ANI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel