EXCLUSIV  Ionel Dănciulescu, dincolo de ce știe toată lumea. Samurai: Acum 10 ani ne-a dat numărul de telefon și... / Video

Bogdan Morarescu (Samurai) a dezvăluit la interviurile DC News, printre altele, cum e Ionel Dănciulescu dincolo de ce știu microbiștii. 

Despre prietenia dintre Samurai și Ionel Dănciulescu știu mulți. Doar ei și apropiații lor însă, știau și cum s-a născut această prietenie.

Invitat la interviurile DC News, Samurai a vorbit despre acest subiect, dezvăluind cum Ionel Dănciulescu a ajuns să-i fie naș. 

Totul a început în urmă cu 10 ani, când Ionel Dănciulescu i-a strigat, dintr-o mașină, pe el și pe un alt artist, Junk. El nu știa cine e, dar prietenul său, da. Ionel Dănciulescu le-a dat numărul de telefon și le-a spus că, în caz de nevoie, pot apela. 

„Eu n-am nicio treabă cu fotbalul. Acum vreo 10 ani, eram cu Junk prin București și ne strigă cineva din mașină. Eu nu l-am recunoscut pentru că nu mă uit la fotbal. Acum mi se pare incredibil că nu știam de el. Junk s-a înmuiat de tot, el fiind microbist. Ne-am dus la mașină, ne-a dat numărul de telefon și ne-a zis să-l sunăm dacă avem nevoie de ceva. Asta o aud des, mulți doar zic. Și nu poți să-i ceri unui străin ceva”, a spus Samurai la interviurile DC News.

Cinci ani mai târziu, Ionel Dănciulescu și-a făcut apariția la un concert. După, s-a închegat, ușor-ușor, și prietenia. 

„Acum vreo cinci ani a venit la un concert de-al meu din București și băiatul de la intrare mi-a zis să merg acolo că e Danciu. Acolo am vorbit puțin. După, nevastă-mea i-a scris și l-a chemat pe la noi. Am vorbit cu el și am văzut pasiunea lui pentru muzică. Știe mai mult hip-hop decât mine, și din spate, cine a fost producătorul unui album... 

Între timp, ne-a devenit și părinte spiritual, adică naș. Ne înțelegem foarte bine, îl iubim. Așa a fost să fie. Se vede că a fost să ne întâlnim. 

Îi place muzica mea foarte mult și nu pot decât să-i fiu recunoscător și să îi mulțumesc pentru tot ajutorul. E un om deosebit, fără îndoială. Printre puținii rămași oameni deosebiți”, a mai povestit Samurai. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel