ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. Dezvăluiri despre CARNEȚELUL SECRET al lui Bercea Mondial

În emisiunea "Punctul de Întâlnire", realizată de Radu Tudor, au mai fost făcute două dezvăluiri în cazul scandalului exploziv în care sunt implicate familia lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, şi familia Băsescu.

Conform unor informaţii provenite de la organele de anchetă, familia lui Bercea Mondial mai are încă o înregistrare importantă, în care numele lui Traian Băsescu este pomenit şi mai clar în contextul eliberării lui Sandu Anghel, informează antena3.ro.

ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. De asemenea, conform altor surse, Bercea Mondial a ţinut un carneţel în care a notat toţi banii daţi şpagă, în ultimii ani, oamenilor politici de la nivel local şi central, dar şi oamenilor din justiţie, procurori, judecători şi avocaţi. În total, ar fi vorba despre o sumă de peste 2 milioane de euro.

Deputatul Mădălin Voicu a spus, în emisiunea de duminică seară, că a avertizat în legătură cu acest tip de atitudine din partea ţiganilor de mulţi ani, dar că nu l-a auzit nimeni.

VEZI ȘI: ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. Victor Ciutacu, despre EFORTUL MAJOR care se încearcă în aceste zile

"Eu spun de aproape 20 de ani că acest tip de cumpărare a poliţistului, procurorului, judecătorului, sunt practici pe care în primul rând ţiganii le au. Dar nu mă ascultă nimeni, eu vorbesc singur. Trebuie să spun şi acest lucru: Dacă noi avem astfel de politicieni, astfel de oameni din justiţie care pot "pune botul" la aşa ceva, înseamnă că este o ţară de infractori. Nu pot să fiu părtinitor cu ţiganii, ei aşa ştiu să se descurce, îşi cumpără libertatea cu banii. Aşa procedează ei. Şi pe Spoitoru, şi pe Căpăţână, ăla mai vechi, Fane Căpăţână. Eu îi ştiu şi ei mă ştiu pe mine, nu au îndrăznit să facă aşa ceva niciodată cu mine, că pe mine mă ştiu, dar nu se poate."

ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. Mădălin Voicu a explicat că o relaţie de prietenie cum există între Sandu Anghel şi Mircea Băsescu este periculoasă: "Din punctul meu de vedere, vinovaţi sunt cei care au în jurul lor astfel de oameni", a conchis deputatul.

Europarlamentarul Mircea Diaconu a explicat că toată această poveste este o "variantă Al Capone rudimentară".

VEZI ȘI: ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. Doința, mesaj pentru Maria Băsescu

"E absurd, nu se poate asta, nu poţi să te asociezi cu astfel de personaje. Dacă eşti preşedintele unei ţări, o virgulă greşită modifică un sens. Un asemenea pupat cu un personaj ca acesta înseamnă şi el ceva. Trebuie să te gândeşti înainte, să te protejezi. E o chestiune de prost gust acest gen de asociere. Cine e plin de prost gust astăzi este într-un fel. E ceva ce mă siderează. Acest clan este atât de versat, ca metode, cravata, înregistrarea, carneţelul, domne, îşi fac o meserie adevărată. Ar fi culmea ca acest clan cu carneţel, cu înregistrare, cu imaginaţia asta, să îi dea peste cap. Abia aştept să văd."

"Am auzit în comunicatul ăla de la Cotroceni, trimis săptămâna trecută, că nu poate să îşi dea demisia preşedintele, pentru că dânsul este garantul justiţiei. Cum poţi tu, Traian Băsescu, să fi garant? A ce?", a conchis Mircea Diaconu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel