ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. Victor Ciutacu, despre EFORTUL MAJOR care se încearcă în aceste zile

ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU.  Victor Ciutacu a scris pe Facebook despre efortul major care se încearcă în aceste zile, după apariția înregistrărilor cu Mircea Băsescu și arestarea lui pentru 29 de zile.

"Se tot incearca viralizarea stirii ca Mondialu' bantuia acum niste ani prin sediul PSD. Mi se pare corect. Daca n-a gasit vreun neam de-al lui Ponta pe care sa-l spaguiasca, l-a platit pe fratele lui Basescu. Acu' a dat si omul cui a fost dispus sa ia si sa-i promita gratierea", a scris Victor Ciutacu.

MIRCEA BĂSESCU și MARIAN CĂPĂȚÂNĂ rămân pentru următoarele 30 de zile în arest. Magistrații Tribunalului București au dat curs cererii procurorilor DNA de arestare preventivă.

ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. Potrivit ordonanței de reținere a lui MIRCEA BĂSESCU s-a reținut că există date și probe din care rezultă suspiciunea că, în perioada 20 februarie 2011 — 22 februarie 2012, Mircea Băsescu a primit suma de 250.000 de euro de la un denunțător (Florin Anghel), prin intermediul inculpatului Marian Căpățână, în schimbul promisiunii că va interveni pe lângă magistrații învestiți cu soluționarea cauzei referitoare la infracțiunea săvârșită de tatăl său (Sandu Anghel), precum și a altor cereri incidente în respectiva cauză, în scopul de a obține o hotărâre favorabilă, fie condamnarea la o pedeapsă mai mică, fie punerea în libertate.

Citește și: ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. Andreea Crețulescu, despre personajul cheie din scandal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel