Împuşcături într-un liceu din SUA; un mort şi mai mulţi răniţi

Împuşcături într-un liceu din SUA, în urma cătora o persoană a fost ucisă şi mai multe rănite.

O persoană a fost ucisă şi mai multe rănite marţi într-un incident armat produs la un liceu din Kentucky, a anunţat guvernatorul acestui stat din partea central-estică a SUA, precizând că atacatorul a fost reţinut, relatează AFP.

Incidentul a avut loc loc la liceul Marshall County HS, din oraşul Benton. 'Tiruri de foc tragice la liceul Marshall County... Trăgătorul încarcerat, un deces confirmat, mai mulţi alţi răniţi... Multe lucruri sunt încă incerte', afirmă guvernatorul Matt Bevin într-o postare pe Twitter, fără să precizeze dacă victima este un elev.

Anterior, postul de televiziune CBS News informase că cel puţin cinci elevi au fost răniţi. Motivele atacatorului sunt încă necunoscute. La faţa locului au sosit echipaje de poliţie şi maşini ale salvării.

[citeste si]

În octombrie 2017, un bărbat care a lovit cu mașina bicicliștii de pe o pistă din Manhattan a deschis apoi focul, rănind alte persoane. Forțele de ordine au intervenit, zona a fost încercuită și bărbatul arestat.

Potrivit New York Times mai multe împușcături s-au auzit la New York, în Manhattan, în apropiere de Memorialul Național al victimelor din 11 Septembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel