Ilie Năstase, despre Djokovic: Trebuia să vină cu vaccinul în mână. De ce vrea el să intre nevaccinat?

Ilie Năstase îl critică pe Novak Djokovic după decizia de a merge în Australia fără să se fi vaccinat înainte.

Jucătorul de tenis Novak Djokovic a primit o scutire de la vaccinare pentru a intra în Australia după o infecție cu SARS-CoV-2 în 16 decembrie, spun avocații săi în documentele depuse sâmbătă la instanță. Lui Djokovic i s-a interzis intrarea în Australia după ce a aterizat la Melbourne săptămâna aceasta pentru a juca la Australian Open pentru că nu era vaccinat. Avocații starului au spus că Nole a avut COVID-19 în 16 decembrie, potrivit BBC, citat de Mediafax.

"Tot ce știm este că Djokovic refuză de atâta timp se vaccineze. Ce vreți mai mult? Uitați-vă şi la declarațiile celorlalți jucători care sunt deja pe tablou și sunt nemulțumiți de treaba asta. Ei sunt vaccinați, li sa spus se vaccineze că altfel nu intră pe tablou. Deci știa de mult despre treaba asta. Nu este noutate că se duce să ia viză și normal că i-au cerut să fie vaccinat. Nu vine cu nu știu ce dispensă din ce țară, de unde a venit cu ea sau cine a i-a dat-o acolo în Australia", a explicat Ilie Năstase în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3. 

Ilie Năstase a reacționat și față de acuzațiile pe care familia lui Djokovic le face, potrivit cărora autoritățile ar fi încercat să îl pună în genunchi, că au vrut să îl dea afară din Australia cu orice preţ, că a fost ţinut prizonier.

"Sunt neîntemeiate aceste acuze şi familia lui greşeşte enorm. Greşeala este în totalitate a lui Djokovic. Eu nu m-aş fi suit în avion dacă nu eram sigur că pot să intru în Australia şi să joc turneul. Nu mă duceam. Acum, vine familia şi spune că l-au băgat la puşcărie, că l-au tratat... Ce este asta? Că ei sunt cei mai mândri... Şi noi suntem mândri şi cam toate ţările au mândria lor. Se joacă cu o treabă din asta urâtă", a spus fostul tenismen.

"Colegii lui sunt vaccinaţi. Acum, ce să facem? Să facem turnee cu vaccinaţii şi cu nevaccinaţii? Ce înseamnă asta? Trebuia să aibă vaccinul. Trebuia să vină cu vaccinul în mână. De ce sunt supărați colegii lui? Păi, de ce vrea el să intre nevaccinat, că nu înţeleg? Ei sunt 124 vaccinați", a mai spus Ilie Năstase. 

Familia lui Novak Djokovic: Justiția a învins

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc la restaurantul lui Novak Djokovic din Belgrad, tatăl lui Novak Djokovic, Srdjan, a subliniat că "justiția a învins". Familia a confirmat că Novak Djokovic a început să se antreneze. Potrivit unei traduceri publicate de The Independent, Srdjan Djokovic a spus: „Motivul acestei conferințe de presă este de a sărbători victoria lui Novak. În cele din urmă, a câștigat. Justiția a învins, statul de drept a învins!”

Fratele lui Novak, Djordje, a adăugat: "Pentru noi, ca familie, a fost foarte dificil. (...) Este dificil să îl aperi pe Novak și să nu jignești pe nimeni în același timp. Noi suntem luptători pentru justiție și statul de drept și am făcut tot ce am putut pentru a urma procedurile."

"Novak este liber. În urmă cu câteva minute, el s-a antrenat pe un teren de tenis", a declarat el.

Mama lui Novak Djokovic, Dijana, a spus la conferința de presă că fiul ei „nu a făcut nimic rău".

"Suntem aici pentru a sărbători victoria fiului nostru Novak. El a luptat întotdeauna pentru dreptate. Nu a făcut nimic greșit", a spus ea în limba sârbă, conform unei traduceri în engleză din The Guardian.

A mai spus că "au fost momente în care nu avea telefonul mobil la el, nu aveam nicio idee despre ce se întâmpla”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel