HIDROELECTRICA, PROFIT URIAȘ. Cum explică Victor Ponta

Compania Hidroelectrica a înregistrat un profit uriaș în 2013 – mai mult decât a înregistrat în ultimul deceniu, iar veștile sunt bune și pentru anul 2014. Informația vine să confirme măsurile de reorganizare luate de Guvernul Ponta.

VEZI ȘI: Unde va face Ponta prima vizită externă, dacă ajunge președinte

Invitat la DC News Live, Victor Ponta a vorbit despre acest subiect.

Vezi AICI interviul integral

"Proiectul la care am lucrat ca premier și vreau să lucrez ca președinte este independența energetică a României", a zis Victor Ponta.

"Investițiile chinezești ne ajută foarte mult. În 2012, când am venit la guvernare, Hidrolectrica era în faliment de la "băieții deștepți"... cu miliarde de euro de plătit, CE Oltenia și Hunedoara, la fel în faliment și urmau să fie închiși, iar la Nuclearelectrica nu exista niciun investitor pentru grupurile trei și patru.

Toate subvențiile se duceau la energia regenerabilă, lucru care urma să crească prețul energiei la consumatorul final... nu vă spun cu cât pentru că vă îngroziți. Prin măsurile pe care le-am luat în doar doi ani și jumătate, Hidroelectrica a ajuns să aibă cel mai mare profit din istoria sa, CE  Oltenia și Hunedoara au investiții noi în retehnologizare, Nuclearelectrica s-a listat la bursă cu succes, iar subvențiile pentru energia regenerabilă le ținem într-o limită sustenabilă. Este unul dintre cele mai importante proiecte la care am lucrat ca premier și la care voi lucra ca președinte", a mai zis Victor Ponta la DC News Live.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel