Gorghiu, lecție pentru Prună. Se schimbă conducerea la ANP

Alina Gorghiu a avut o reacție fermă privind criza din penitenciare. De două zile, în mai multe penitenciare au izbucnit revolte ale deținuților. Co-președintele PNL a respins ideea de a demite ministrul Justiției, Raluca Prună, dar a explicat ce ar fi făcut în locul Executivului

"L-aș fi demis demult pe șeful penitenciarelor. Aștept o poziție mai fermă de la Ministrul Justiției. De foarte multă vreme aud despre situația de acolo, de șpăgile care se iau, de către șefuleții de acolo (...) Însă, dacă nu intră autoritățile, să facă un control pe bune, să răspundă la sesizări pe bune, să mai taie din corupția din penitenciare, nu va rezolva mare lucru", a afirmat liderul PNL.

La câteva ore de la acuzațiile Alinei Gorghiu, șeful ANP, Claudiu Bejan, a anunțat că se va pensiona începând cu data de 1 august. Informația privind ”retragerea” lui Bejan a fost dată de hotnews.ro care citează surse guvernamentale. Pensionarea acestuia are loc în contextul protestelor izbucnite în urmă cu două zile în mai multe închisori din țară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel