”Gaură” de 10 miliarde. Plenul a votat ancheta parlamentară

Roxana Neagu / 16 ian 2017 / 18:36 Salveaza PDF Comentarii

Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului a aprobat proiectul pentru efectuarea de către comisiile pentru buget reunite a unei anchete parlamentare. 

Scopul este să verifice condiţiilor în care s-au realizat rectificările bugetului de stat din lunile august şi noiembrie 2016. Proiectul a fost aprobat cu 248 de voturi 'pentru' şi 102 'împotrivă'.

Comisiile pentru buget-finanţe din cele două Camere ale Parlamentului vor trebui să identifice răspunsurile la mai multe întrebări, printre care: 'Care este modul în care s-au constituit veniturile potenţiale pentru a se putea efectua o rectificare pozitivă?', 'Care sunt instituţiile statului care au făcut previziuni asupra acestor venituri şi care a fost nivelul propus al veniturilor de către fiecare instituţie în parte?', 'Cât au fost realizate veniturile totale ale bugetului general consolidat la data de 31.12.2016?', 'Cât au fost estimate veniturile totale ale bugetului general consolidat la momentul construcţiei bugetului pentru anul 2016?”. 

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28