Gabriela Firea: Aștept demisia de onoare

Primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea, a depus jurământul de învestitură.

"Pentru că suntem la stat se consideră că merge şi aşa. De azi nu mai merge şi aşa. Nu vin cu prietenii mei că nu am atâţia prieteni. Toleranţă zero la corupţie şi birocraţie. Cine rămâne, rămâne alături de mine indiferent ce carnet de membru de partid are în buzunar. Cine nu, aștept începând de luni, demisia de onoare. Le-am spus consilierilor generali că îi doresc partenerii mei. Îi voi respecta, indiferent de formațiunea politică din care fac parte.

Înainte de a prezenta fiecare proiect în ședințele Consiliului General, voi avea o discuție și o analiză cu domniile lor. Ei sunt trimiși bucureștenilor în Consiliul General. Vreau să le arăt respect și solicit respect. Pentru mine, consultarea publică nu este o sintagmă. Pentru mine, consultarea publică este un mod de viață, un mod de a fi", a zis Gabriela Firea.

"Îi văd pe Liviu Dragnea și pe Călin Popescu Tăriceanu. Vă mulţumesc. Vrem o Capitală care să se dezvolte aşa cum ne dorim cu toţii. Acum vă spun ceva dacă mă lasă domnul Liviu Dragnea. Dacă vrei să afli ceva, vorbeşti cu un bărbat. Dacă vrei să faci ceva, vorbeşte cu o femeie. Vă mulţumesc ", a mai spus Gabriela Firea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel