Gabriela Firea a răbufnit: S-a spus chiar la România TV. Nu am motiv să mint!

Rodica Mitu / 14 mai 2019 / 20:17 Salveaza PDF Comentarii

Gabriela Firea, marți seară, în platoul România TV, a vorbit și despre starea sa de sănătate.

„Despre starea de sănătate, aș vrea să discutăm, dar doar câteva minute, pentru a pune capăt speculațiilor care s-au făcut în legătură cu situația mea medicală, despre care eu nu am vorbit. Soțul meu a făcut câteva afirmații la emisiunea realizată chiar la România TV de Paște. De acolo, firește, am devenit subiect de campanie electorală", a spus Gabriela Firea.

„Pe nepusă masă, vin și spun că PSD se victimizează, mă introduc și pe mine în discuție, spunând – total neadevărat – că nu am avut nicio afecțiune, că nu am fost bolnavă, că este totul o invenție. Cum să inventezi că ești bolnav?! Ca persoană activă, așa cum mă cunoașteți, eu vreau să am cât mai multă forță, putere și sănătate, să pot să merg la muncă, să-mi fac treaba. Nu aș sta acasă, în spital, să inventez o cădere de calciu sau ceva și, de fapt, să nu vreau să muncesc. Nu se pune în discuție! Am muncit o viață. S-a spus chiar la dumneavoastră în studio - și am auzit și la alte televiziuni - că sunt un bolnav închipuit. Operația nu pot să o arăt, ar fi nepotrivit din partea mea să arăt ceva atât de intim”, a spus Firea.

Firea, nouă intervenție chirurgicală

 

„S-a spus că s-a inventat o sârmă. Nu este adevărat! Vreau să discutăm despre ce fac la Primărie. Starea mea de sănătate mă privește. Voi mai avea o intervenție chirurgicală la finalul lunii iunie. Să sperăm că va pune capăt acestui episod neplăcut. În ceea ce privește disputata sârmă, ea există. V-am adus și fotografii în acest sens”, a precizat Gabriela Firea.

„Nu am motive să mint, să inventez, să spun lucruri neadevărate”, a spus primarul general.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26