Fiul lui Leo Iorga face ultimele dezvăluiri. Cum se simte artistul

Leo Iorga
Leo Iorga

Fiul artistului Leo Iorga a anunțat în direct la un post de televiziune, care este starea de sănătate a tatălui său. Recent, artistul a răcit, iar în perioada imediat următoare va merge în Germania pentru o procedură medicală la plămâni. 

”În primul rând vreau să mulțumesc tuturor celor care au făcut donații sau chiar și un simplu share, pentru că în felul acesta mult mai multă lume a știut despre situația tatălui. (...) În momentul de față, comparativ cu zilele precedente, tata se simte ceva mai bine, tușește mult mai puțin și sperăm ca până pleacă la Hamburg să se rezolve de tot cu răceeala asta. Nu putem să spunem cât de mult afectează răceala, continuarea procedurii. Nu este o procedura chirurgicală, este o procedură cu raze X. Este non-invazivă, nu se intervine cu bisturiul”, a declarat Edi Iorga, fiul artistului, într-o intervenție telefonică la postul de televiziune România TV. 

Leo Iorga, în vârstă de 54 de ani, a fost diagnosticat cu cancer la plămâni în urmă cu nouă ani, iar în perioada următoare va suferi o nouă procedură medicală, de data aceasta în Germania. 

Vezi și: 

Amendamentul cu vitamina D a picat. Ce s-a întâmplat cu bugetele serviciilor

Neglijența în serviciu dispare total ca infracțiune. CCR a decis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel