Firea - sârmă. Elena Cristian: Asta mă surprinde cel mai tare

Invitată în studioul Antenei 3, la emisiunea Oanei Zamfir, jurnalista Elena Cristian, redactor şef DC BUSINESS, a comentat declaraţiile Gabrielei Firea din emisiunea lui Mihai Gâdea. Primarul general al capitalei a relatat, marţi seara, detaliile operaţiei în cadrul căreia i-a fost găsit în colon o sârmă de aproape patru centimetri. Edilul nu exclude şi o mână criminală în acest caz! 

"Ce mă surprinde este reacția societății. După declarațiile Gabrielei Firea, am văzut niște reacții absolut șocante, nici nu le pot cataloga. Nu poți glumi cu așa ceva, orice scenariu este posibil. I-a spus lui Mihai Gâdea că în pauză îi arată fotografiile. Mă șochează reacția societății și mă șochează reacția autorităților. Nu pot înțelege cum după astfel de lucruri nu se întâmplă nimic.  (...) Nu e normal aşa ceva. În orice ţară normală, fie că vorbim de Ucraina, de Ungaria, de orice altă ţară, cineva s-ar fi sesizat. Cum e posibil aşa ceva? Nu pot crede într-un șir de coincidențe", a explicat jurnalista Elena Cristian, redactor şef DC BUSINESS. 

În plus, cazul Gabrielei Firea nu este singular. Fostul ministru Doina Pană a demisionat din funcţie invocând motive de sănătate. Cu toate astea, surse din PSD au transmis, în repetate rânduri, că Doina Pană ar fi fost victima unei otrăviri cu mercur, fără a aduce, însă, şi dovezi în acest sens. 

"Cineva trebuie să vadă cum s-a putut întâmpla aşa ceva, cum a putut ajunge acea sârmă în colonul doamnei primar, dar şi ce s-a întâmplat cu doamna Pană. Aşa ar trebui să se întâmple", a conchis Elena Cristian. 

Primarul nu exclude mâna criminală

Amintim că marţi seara, invitată în platoul emisiunii lui Mihai Gâdea, primarul general al capitalei Gabriela Firea a povestit că în urma unei operaţii suferite la începutul acestui an, i-a fost extrasă din colon o sârmă lungă de aproape patru centimetri. "S-au găsit câțiva inamici politici care m-au criticat foarte mult pentru faptul că soțul meu a dezvăluit ceea ce s-a întâmplat la una dintre procedurile medicale și anume descoperirea acestei sârme de aproape patru centimetri. Sincer eu nu aș fi spus, dar dacă soțul meu impresionat de această situație a făcut această mărturisire eu nu pot să neg pentru că ar fi o minciună. Nu am nici cea mai mică bănuială ce s-a întâmplat. Eu sunt un om precaut. Nu mănânc repede, nu mănânc pe nemestecate. Este foarte ciudat cum puteam să înghit așa ceva. Există anumite persoane care îmi spun că tipul acesta de aliaj în anumite condiții de căldură sau de apropiere de anumite substanțe se poate face această sârmă mai mică și cu o formă astfel încât să poată fi introdusă în mâncare", a declarat Gabriela Firea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel