Firea, mărturisire după ce Pandele și-a anunțat candidatura la președinția României

Gabriela Firea și Florentin Pandele
Gabriela Firea și Florentin Pandele

Gabriela Firea a făcut, vineri, primele declarații după ce soțul său a anunțat ca vrea să candideze la alegerile prezidențiale din acest an.

Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, a anunțat, recent, că intenționează să candieze la alegerile prezidențiale ca independent. „M-am hotărât, e Brâul Maicii Domnului în Voluntari, nu am făcut niciun plan (...) îmi anunț candidatura la președinția României ca independent. Voi candida independent. (...) Sunt primar de 19 ani. Am luat parte la nenumărate campanii. (...) Gabi a spus de nenumărate ori că nu va candida. Candidez din partea mea, ca tată al copiilor mei, îmi doresc să trăiască într-o țară liberă, nu într-o țară care este instaurată teroarea", spusese Florentin Pandele la România TV.

Ce spune Firea

„Soțul meu este un om liber într-o țară liberă. Recunosc că, deși ne consultăm pe marile subiecte care ne privesc, nu m-a consultat privind candidatura la prezidențiale. Dar, ca orice soție, îmi susțin soțul”, a declarat Gabriela Firea, vineri, 7 iunie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel