FINALA EUROVISION 2021, SONDAJ: Marele câștigător va fi...

foto Eurovision Facebook
foto Eurovision Facebook

S-a strigat câștigătorul la Eurovision 2021! 

”Câștigătorul Eurovision 2021 va fi...” este provocarea lansată de Eurovision pe Facebook. Sunt 12.000 de comentarii deja, în doar o oră și, cele mai multe comentarii, dau Italia ca posibilă câștigătoare a Eurovision 2021. 

Eurovision a ajuns la cea de-a 65-a ediție. Marea Finală se desfășoară la Rotterdam. Sunt 26 de țări calificate în finala Eurovision 2021, iar România nu se numără printre ele. 

România a fost reprezentată de Roxen cu piese Amnesia în prima semifinală Eurovision. De la început, țării noastre nu i s-au dat mari șanse, nefiind printre favoriți. Au existat critici și din țară vizavi de reprezentanta României și lipsa ei de experiență. Cu alte cuvinte, i s-a transmis că e scena prea mare pentru ea. 

Vezi și: 

EXCLUSIV  Trăistariu explică de ce România a ratat calificarea în finala EUROVISION 2021 și se gândește să participe pentru altă țară

EXCLUSIV  Sondaj DC NEWS - Merita sau nu Roxen să ajungă în finala Eurovision. Românii au decis!

FINALA EUROVISION 2021, ce țări concurează

În prima semifinală Eurovision 2021, au trecut mai departe: Norvegia, Israel, Rusia, Azerbaidjan, Malta, Lituania, Cipru, Suedia, Belgia, Ucraina. 

În semifinala de joi, s-au calificat în finala Eurovision: Albania, Serbia, Bulgaria, Moldova, Portugalia, Islanda, San Marino, Elveția, Grecia, Finlanda. 

Lor și de adaugă în FINALĂ țara gazdă, respectiv Olanda, dar și cei cinci organizatori: Franța, Germania, Italia, Spania, Marea Britanie. 

A 65-a ediție a competiției rămâne cu sloganul „Deschide-te”/„Fii deschis”. „Simte libertatea de a completa sloganul în felul tău. Ni s-a părut important să alegem o temă care reflectă spiritul vremurilor noastre. Cu acest slogan, îi invităm pe toți să se deschidă față de alții, față de alte opinii, față de poveștile celorlalți și, bineînțeles, față de muzica celorlalți”, a transmis producătorul executiv al competiției, Sietse Bakker.

Urmărește live aici: LIVE TEXT / Finala Eurovision 2021, cu sloganul „Deschide-te”, a început

Iată și ordinea în care vor intra reprezentanții statelor în finala Eurovision 2021: 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Eurovision Song Contest (@eurovision)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel