EXCLUSIV  Sondaj DC NEWS - Merita sau nu Roxen să ajungă în finala Eurovision. Românii au decis!

Instagram Roxen
Instagram Roxen

Peste 10.000 de români au spus, într-un sondaj DC NEWS, dacă Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2021, merita să ajungă în finala competiţiei. Amintim că România nu a prins unul dintre cele 10 locuri care duc în ultimul act al competiţiei. 

"Am avut onoarea de a oferi un moment foarte special.

În ciuda rezultatelor, inimile noastre s-au unit acolo! Am dat tot ce am avut mai bun pentru ca mesajul nostru să fie auzit.

Vă mulțumesc că m-ați sprijinit și continuați să-mi arătați o dragoste incredibilă! Mulțumesc Eurovision! A fost un moment foarte special din viața mea și sunt mai mult decât recunoscătoare pentru tot!", a scris Roxen pe Instagram, la câteva ore după pierderea Semifinalei. 

În plus, mesajul ei de mulțumire a fost însoțit de cel puternic al piesei: "Nu ești singur!".

România iese din competiţie încă din semifinale pentru al treilea an consecutiv. 

VEZI Reacții geniale după eșecul României la Eurovision, semnal pentru TVR. Se cer manelele! Numele pe care le vor românii

Românii, de acord cu voturile din concurs 

În urma sondajului DC NEWS, aproape 80 la sută dintre votanţi (79,6%) au afirmat că Roxen NU merita să ajungă în finala Eurovision. Doar 20,4 la sută dintre votanţi au spus că românca ar fi meritat un loc în finală. 

În ceea ce priveşte cifrele, 7958 de români au votat pe site-ul DC NEWS că Roxen nu ar fi meritat să reprezinte România în finala Eurovision, în timp ce doar 2041 de români au spus că România ar fi trebuit să fie între cele zece ţări trimise în finală din prima semifinală. 

România, număr 13 cu ghinion 

România a intrat în concurs în prima semifinală cu numărul 13, iar acest lucru pare să îi fi purtat ghinion lui Roxen, care nu a reuşit să treacă peste emoţii. 

"Seara de ieri a fost cu probleme, s-a cântat a doua oară. Seara de ieri nu ne-a ajutat. Dar cred că a fost din cauza lipsei de experiență. Dacă ne uităm, om descoperi că toți câștigătorii au experiență. La noi asta a constat mult! Cred că în seara asta a fost altceva! E ciudat și greu de comentat! Eu aș pune pe lipsa de experiență a lui Roxen. Din fiecare înfrângere învățăm!

Într-o cameră plânge Roxen, într-o cameră suntem noi, ceilalți. Am făcut ce am putut să ne reprezentăm țara cel mai bine", a declarat Liana Stanciu, în direct la TVR, imediat după terminarea Semifinalei.

VEZI Trăistariu explică de ce România a ratat calificarea în finala EUROVISION 2021 și se gândește să participe pentru altă țară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel