Atac cu bombă la Atena. Mașina fostului prim-ministru a EXPLODAT. Ultimele informații

Fostul prim-ministru al Greciei, Lucas Papademos, este ținta unui atac. Mașina sa a sărit în aer după ce a deschis un plic. 

UPDATE: Guvernatorul Băncii Greciei, Yannis Stournaras, l-a vizitat pe Lucas Papademos. El a spus că este un ”atac mișelesc”. În vizită la spital a fost și purtătorul de cuvânt al Guvernului grec, Dimitris Tzanakopoulos, care a condamnat atacul. Doctorii au spus că cei trei răniți sunt conștienți și stabili. 

UPDATE: O sursă locală, ekathimerini.com, scrie că fostul premier și alte DOUĂ persoane au fost rănite în atac. Adică, pe lângă șofer a fost rănită o a treia persoană, un bodyguard. Cei trei au ajuns la spitalul Evangelismos. Un purtător de cuvânt al poliției din Atena a spus că rănite sunt minore, dar este prea devreme să se pronunțe. 

UPDATE: Se presupune că a explodat un pachet pe care Lucas Papademos l-a primit. Când l-a deschis în mașină, s-a produs explozia. 

UPDATE: Potrivit mass-mediei din Grecia, fostul prim-ministru a fost transportat la spital cu răni la abdomen și picioare. 

Explozia a avut loc în centrul Atenei. Poliția din Grecia anunță că fostul premier și șoferul său sunt răniți. 

Lucas Papademos a fost premier al Greciei între 2011 și 2012. El a fost și vicepreședinte al Băncii Centrale Europene. În prezent, este profesor la Universitatea din Harvard. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel