Eugen Teodorovici răspunde atacului făcut de Iohannis

Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, îi răspunde lui Klaus Iohannis după ce președintele a declarat faptul că noile taxe suplimentare, impozite vor fi suportate în primul rând de contribuabilul român.

Am urmărit declarațiile domnului președinte imediat după ședința CSAT de astăzi. Mă așteptam ca domnul președinte, dacă tot are atâtea întrebări, să fi discutat cu doamna prim-ministru, cu mine, dacă dorea acest lucru și să clarificăm. Dânsul a înțeles să iasă în spațiul public și se erijează în avocat al bogaților. Ceea ce susține dânsul în mod speciale este că marile companii, indiferent de sectorul de activitate, să fie oarecum protejate. Totuși, în România, de ani de zile, este un comportament incorect față de societățile acestei țări,  că vorbim de gaze, de marile companii, de energie, comunicații și nu numai. Ceea ce vrem este doar să protejăm românii. O să vedeți că nu există astfel de premise prin care să se crească tarifele la consumatorul final.

Am spus că limităm costul pe care trebuie să îl plătească un consumator. În zona de sistem bancar, eu nu pot să stau și să văd că băncile din România au cel mai mare profit din Europa. Dacă vrei să fii cu adevărat partener pentru mediul economic din România, ambii parteneri trebuie să fie egali., a declarat ministrul Teodorovici în emisiunea lui Lili Ruse, de la România TV.

Vezi și: Iohannis, OUG noi taxe și impozite: Mă duce cu gândul la o afirmație făcută de Dăncilă

TAXA pe LĂCOMIE. Teodorovici, mesajul zilei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel