Eugen Teodorovici: Nu avem nevoie de funcții guvernamentale

Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici

"O zi petrecută în județul Constanța, alături de oamenii aceștia dragi care ne-au primit, ca de fiecare dată, cu multă căldura și ospitalitate, ca pe niște prieteni vechi", transmite Eugen Teodorovici, preşedintele executiv al PSD.

"Pentru că și noi venim cu sufletul deschis către ei, ca să îi ascultăm și să ne sfătuim, pentru că îi apreciem și îi iubim așa cum sunt, în simplitatea și diversitatea lor, cu bune și cu rele, fără intenția de a-i eticheta, de a-i clasifica, a-i deosebi, a-i împărți, de a-i dezbina și, cel mai grav, de a-i schimba!

Pentru că nu avem nevoie de poziții și funcții guvernamentale pentru a susține și a face tot ceea ce românii își doresc pentru o viață mai bună. Dar și pentru că noi am arătat deja ce înseamnă să ai viziune, echipă și responsabilitate.

Am avut parte și de un moment special de bucurie și emoție, cu ocazia vizitei la Centrul pentru copii 'Micul Rotterdam'. Sunt copii care au nevoie de modele de urmat în viață, dar și de foarte multă încredere și susținere a celor din jurul lor", a scris Eugen Teodorovici pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel