Eugen Tedorovici: Sigur o să candidez pentru președinția Organizației de Femei PSD

Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici a declarat, vineri, în cadrul conferinței Organizației Femeilor Social Democrate că își păstrează dorința de a candida pentru președinția acestui for. Acesta spune că își dorește să schimbe mentalitatea bărbaților în privința femeilor.

„Vă spun ca bărbat, am spus și o să spun în continuare și nu îmi retrag dorința aceasta de a depune dosarul atunci când se fac alegeri pentru organizația de femei PSD, pentru că vreau să devin președintele organizației. Eu o să candidez sigur", a declarat Eugen Teodorovici, vineri, la Constanța.

„Vorbea Rovana de egalitatea de gen. N-o să mă auziți niciodată spunând acest lucru. Eu o să mă lupt pentru a schimba mentalitatea bărbaților cu adevărat. Acolo e problema. Nu număr egal femei-bărbați, ci felul în care bărbații vă simt aproape și vă respectă ca pe un semen, ca pe ei înșiși. Să nu picați în această capcană politică. Eram în ieri în Argeș și în discuție cu un parimar foarte ferm pe poziție, vehement. Aștia sunt băbrații care iubesc femeile cel mai mult. Ăștia care se dau pe lângă și încearcă să vă cucerească și să vă folosească uneori", a mai spus acesta, potrivit Mediafax.

La conferința OFSD din Constanța mai participă și liderul PSD, premierul Viorica Dăncilă, și secretarul general al partidului Mihai Fifor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel