Elena Udrea îi răspunde lui Codrin Ștefănescu, despre dosarele politice

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a întrebat-o pe deputata Elena Udrea, public, dacă dosarele lui Dan Voiculescu, Adrian Năstase, Gică Popescu și Gigi Becali sunt dosare politice. 

"Câtă vreme cineva exercită puterea în mod ocult și câtă vreme acțiunile politicienilor, acțiunile presei, acțiunile oamenilor din justiție pot fi influențate prin presiune, prin șantaj, asta nu mai este un proces democratic de exercitare a puterii, iar eu nu vă spun de la oameni care... Am amici, eu sunt avocat, am prieteni procurori, am prieteni judecători, care-mi spun că sunt situații când se roagă la Dumnezeu atunci când iau o decizie pentru că știu că nu o iau pe baza conștiinței lor, ci ca urmare a presiunilor care se fac asupra lor", a spus Elena Udrea, la B1 TV. 

Sabin Orcan, moderatorul emisiunii Sabin Orcan i-a atras atenția că dă apă la moară "propagandei lui Dan Voiculescu", când face aceste afirmații, Elena Udrea l-a întrebat tranșant: "Și voiați să nu știți adevărul?". 

"Eu nu spun că aceste dosare sunt politice, eu spun doar că un om, care conduce o instituție, unde deține secrete de zece ani, ale tuturor, are capacitatea să producă această deviație de la democrație", a subliniat deputata. 

După ce moderatorul emisiunii "X-Press", Sabin Orcan, i-a spus- după discutarea altor subiecte în emisiune- Elenei Udrea că partea presei anti-Băsescu, specificând Antena 3, se bucură că a făcut această dezvăluire că "SRI, la comanda lui Traian Băsescu, l-a arestat pe Dan Voiculescu", dar și că partea băsistă îi atrage atenția pe Facebook, "în sute de comentarii", că aruncă îndoiala asupra justiției din timpul mandatului lui Traian Băsescu, Elena Udrea a replicat: "Dacă se întâmplă într-adevăr de aceste abuzuri din partea unor oameni, nu din partea unui sistem, de ce să nu spunem lucrurile acestea?". 

VEZI ȘI: Codrin Ștefănescu, întrebare publică pentru Elena Udrea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel