Elena Udrea îi acuză de ipocrizie pe cei care au reacționat acum față de violul din Vaslui

Elena Udrea s-a prezentat și azi, ca în fiecare marţi şi vineri, la secţia de Poliţie, respectând astfel programul stabilit prin controlul judiciar.

La ieşirea din secţie, Elena Udrea a comentat cazul fetei violate în Vaslui şi a precizat că cei care au reacționat abia acum cu privire la această poveste dau dovadă de ”o mare ipocrizie”.

”Este o mare ipocrizie a celor care au reacţionat acum. Violatorii sunt liberi încă din martie. Când eu scriam din arest, din martie, că eu sunt arestată pe baza unor declaraţii nesusţinte de probe, iar violatorii aceia sunt liberi, deşi au violat o tânără, nimeni nu a reacţionat. Acum există această reacţie. Sigur, modul în care este văzută astăzi politica penală sau viziunea pentru care astăzi se fac arestări preventive duce la astfel de aberaţii”, a spus fostul ministru.

Elena Udrea a adăugat că această situaţie este una aberantă şi că, cel mai probabil, tânăra abuzată va trece foarte greu peste acest episod: ”Nu ştiu cum va trece tânăra peste acest episod. Pentru o societate civilizată şi educată, astfel de fapte sunt şocante. Îi va fi foarte greu”.

Vezi și: Oana Lis, mărturisiri cutremurătoare: ”Am fost violată de tatăl meu”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel