Urmărește emisiunea live


Elena Udrea, despre relația cu Traian Băsescu- VIDEO

Prezidențiabilul PMP, Elena Udrea, a fost întrebată, într-un interviu pentru Europa FM despre relația sa cu Traian Băsescu, dar și cu prima doamnă a țării, Maria Băsescu. 

Întrebată despre relația cu Traian Băsescu, Elena Udrea a spus că "Nu mai personală decât este a doamnei - care să spun eu - Anca Boagiu sau a doamnei Sulfina Barbu sau a domnului Emil Boc sau a domnului Vasile Blaga până la un anumit moment. Doar că eu sunt un colaborator al preşedintelui care a stat 10 ani alături de el şi nu am cedat stresului sau greutăţilor pe care le-am întâmpinat ca susţinător al preşedintelui. Alţii au fost mai sensibili şi au cedat. Deci, nu mai personal decât atât. Atât de personal încât nu mi-am permis să îi cer să semneze pentru mine, m-am mulţumit că a spus că mă susţine. Acum spun public, poate află şi semnează", a răspuns Elena Udrea". 

Cât despre relația cu Maria Băsescu, Elena Udrea a declarat că este "O relaţie normală de respect, este prima doamnă ţării, este soţia domnului preşedinte, este mama Ioanei şi Elena Băsescu cu care am relaţii bune. Nu ştiu dacă ne-am văzut de foarte multe ori în aceşti 10 ani. Pot să o spun deja că a fost o primă doamnă de care am avea nevoie în România. Dn noiembrie încolo, eu o să fiu şi prima doamnă şi preşedinte". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel