Frig extrem în SUA. Donald Trump, reacție IRONICĂ

Donald Trump
Donald Trump

Răspunsul președintelui Statelor Unite ale Americii după frigul extrem care s-a năpustit asupra SUA și Canadei.

Vreme extremă în SUA după ce un val de fric se menține în zona de nord a Statelor Unite și a Canadei, în urma ninsorilor abundente din ultimele zile, potrivit Digi 24.

Statul american Minnesota a fost lovit din plin de frigul năpraznic. Temperaturile au scăzut până la -38 de grade Celsius într-o localitate autoproclamată ”congelatorul țării”. Mai multe zone din Canada înregistrează temperaturi mai scăzute decât la Polul Nord, aproximativ -40 de grade Celsius.

Președintele american Donald Trump, comentariu ironic pe Twitter

”Ne-ar prinde bine puţin din încălzirea globală, pentru combaterea căreia ţara noastră urma să plătească miliarde de dolari”, a scris Donald Trump pe rețeaua de socializare.

Printre cei care i-au răspuns s-a aflat şi preşedintele Academiei de Ştiinţe din California: „Continuă să existe foamete în lume şi după ce ai mâncat”

”În Est ar putea fi cel mai geros ajun de An Nou înregistrat vreodată. Poate că ne-ar prinde bine puţin din încălzirea aia globală, pentru combaterea căreaia țara noastră, dar nu și alte țări, urma să plătească trilioane de dolari. Înfofoliţi-vă bine!”, a mai spus Trump.

Un cercetător i-a răspuns președintelui Americii

”Crezi sau nu, schimbările climatice sunt foarte reale chiar dacă în acest moment este frig în exteriorul clădirii Trump. La fel cum continuă să existe foamete în lume chiar dacă tocmai ai mâncat un Big Mac”, a fost răspunsul unui cercetător la adresa lui Donald Trump.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel