Demisie de la vârful PNL. Vrea să candideze și caută susținere

Secretarul general al PNL Caraş-Severin, Ilie Iova, a anunţat, vineri, că a demisionat din funcție și că va candida pentru funcția de primar al municipiului Caransebeș. El încearcă să obțină susținere din partea altor formațiuni politice.

"Cred că încă mai am de spus multe, nu în politică, ci în administraţie. În această săptămână mi-am retras cererile pentru candidatura mea, din partea PNL, pentru funcţia de primar, cea de consilier local şi cea de consilier judeţean. Nu mai doresc să candidez la niciuna din cele trei funcţii din partea PNL. De asemenea, mi-am dat demisia din funcţia de secretar general al PNL Caraş-Severin. Am primit solicitări concrete din partea altor partide, însă nu am luat nicio decizie. Eu nu voi merge spre ei să întreb dacă mai au un loc şi pentru Ilie Iova, pentru că ai mei nu mă mai vor. Voi candida la Primăria Caransebeş şi vreau să plec cu capul sus din Consiliul Judeţean Caraş-Severin, chiar dacă voi fi obligat s-o fac mai devreme. Ultimul termen de depunere a candidaturii este data de 26 aprilie. Deocamdată traversez o perioadă în care reflectez şi sunt şi foarte ocupat cu activitatea curentă a Consiliului Judeţean. Voi urma exact paşii pe care mi i-am propus pentru a nu fi resimţită niciun fel de neconcordanţă vizavi de actul administrativ", a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la Reşiţa, Ilie Iova, care este şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin.

[citeste si]    

Potrivit lui Iova, la preşedinţia Consiliului judeţean este obligatoriu să candideze preşedintele partidului.

"Sunt surprins că, totuşi, liderii politici cărăşeni nu îşi asumă această candidatură, în condiţiile în care, în alte judeţe preşedinţii de filiale se bat pentru această funcţie. Asta mi-a dat de gândit. Nu doresc să încurc programul de alegeri al nimănui, dar candidez pentru funcţia de primar al municipiului Caransebeş", a afirmat Ilie Iova.

Ilie Iova şi-a păstrat, cel puţin pentru moment, calitatea de membru al PNL. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel