Dăncilă, mesaj ferm: Nu le permit! Nu trebuie să mai acceptăm

Dăncilă
Dăncilă

Viorica Dăncilă a transmis un mesaj ferm, într-un interviu pentru Antena 3, realizat de Sabina Iosub, în direct de la Strasbourg, în emisiunea "Sinteza Zilei".

"România trebuie să cumpere corvete pentru Marea Neagră. O sumă mare, care ar putea să crească. Țările care se opun aderăriri la Schengen sunt Franța şi Olanda, două ţări care ar vrea să ne vândă corvete. Nu se încearcă o conditionare, să cumpărăm ba de la unii, ba de la alţii? Există un joc?", a fost întrebarea pe care Mihai Gâdea i-a adresat-o premierului Dăncilă.

"Nu le permit niciunora"

"Tot ce pot să spun este că nu cunosc interesul unora sau altora, aici mă refer la partea română. Nu le permit niciunora să nu trateze România așa cum trebuie. Legat de corvete, de orice alt aspect, trebuie respectată legalitatea. Nu putem să spunem că negociem anumite lucruri pentru un obiectiv sau altul. Eu cred că România trebuie tratată în mod egal cu celelalte state membrie. Faptul că i se impun nişte condiţionări, iar altor ţări nu, nu trebuie să mai acceptăm. Poate dacă, de prima dată, eram atâta de fermi şi stăpâni pe noi, nu ajungeam în situația în care să fim trataţi diferenţiat. Acum aceste lucruri au luat sfârşit. Trebuie să avem aceeaşi atitutdine prin care să cerem respect ţării noastre şi cetățentilor români", a răspuns Viorica Dăncilă.

Vezi și: Dăncilă-Iohannis, refuz miniștri: Pasul pe care trebuie să îl facem

Dăncilă, reacție dură după atacul lui Verhofstadt: A încercat să împartă statele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel