Dăncilă, despre revizuirea Constituției. Luni a făcut anunțul

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă a declarat că, alături de Călin Popescu Tăriceanu, a decis ca PSD-ALDE să depună luni o inițiativă pentru revizuirea Constituției, în sensul transpunerii celor două întrebări la referendum. 

„Revizuirea Constituției. Va fi depusă o inițiativă din partea PSD-ALDE. Astăzi va fi depusă. Am discutat despre acest lucru. Am discutat și despre votul în Diaspora. Avem trei variante.

Sperăm să fie îmbrățișate și de cei care își doresc ca într-adevăr să se voteze de către toți cetățenii în afara granițelor. În primul rând, cele două puncte pe care le-am avut la referendum, întrebările de la referendum", a declarat Viorica Dăncilă, luni, 1 iulie, la Parlament.

Întrebată dacă proiectul de lege vizează o revizuirea mai largă a Constituției sau se va rezuma doar la transpunerea celor două întrebări la referendumul pe justiție, Dăncilă a răspuns: „Am discutat despre cele două puncte de la referendum. Să vedem dacă mai introducem încă un punct sau două. Acestea sunt importante, pentru că am văzut care este voința cetățenilor și vrem să ținem cont de votul din data de 26 mai".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel