Dăncilă, atac la Opoziție, de la Botoșani: Proiectul, bazat pe jigniri, plângeri penale

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Prim-ministrul Viorica Dăncilă, aflată pentru prima oară în campanie, alături de PSD, a lansat un atac dur la Opoziție, cu ocazia mitingului de la Botoșani.

România are nevoie de Partidul Social Democrat pentru că este singurul partid care este alături de cetățenii României și care apară România în exterior. Am vrut să ne facem treaba, am vrut ca rezultatele muncii noastre să le resimțiți dumneavoastră. Am vrut să facem pași împreună. 

Proiectul nostru de țară, proiectul nostru pentru România include cetățenii României. Proiectul celorlalți, bazat pe jigniri, bazat pe plângeri penale, bazat pe atac la persoană, bazat pe un plan al urii și al dezbinării, nu este benefic pentru niciunul dintre noi și nu este benefic pentru țară.

Ne așteaptă două rânduri de alegeri: europarlamentare și prezidențiale. Va veni anul 2020 cu alte două rânduri de alegeri: alegerile locale și alegerile parlamentare. Eu cred că trebuie să tratăm cu foarte multă atenție, ca fiecare dintre noi să ne gândim ce dorim pentru această țară, ce Românie vrem să lăsăm copiilor și nepoților noștri, dacă dezbinarea și ura, dacă jignirile și trădarea țării sunt mai importante decât realizările pe care le are PSD și Guvernul României', a declarat Viorica Dăncilă, la Botoșani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel