Crin Antonescu nu mai vrea să dea examen pentru permisul auto

Președintele PNL, Crin Antonescu, se pare că a adoptat poziția premierului Victor Ponta cu privire la  adoptarea noului Cod rutier. Graba întocmirii noului Cod a fost justificată de numărul foarte mare, în creştere, de accidente şi de încălcări ale legislaţiei în vigoare din cauza pedepselor prea mici, a declarat marţi preşedintele Senatului, Crin Antonescu, lider al Partidului Naţional Liberal.

Crin Antonescu a adăugat că nu-şi va lua carnet de şofer, nu din cauza viitorului Cod rutier, ci din cauza vârstei, dar a arătat că are alături 'mari conducători de maşină', precum Călin Popescu-Tăriceanu sau Victor Ponta.

"Graba a fost justificată - înţeleg de la ministrul Stroe, de numărul foarte mare, în creştere, de accidente şi de încălcări ale Codului rutier în vigoare din cauza pedepselor prea mici. În această situaţie şi eu, de câte ori Guvernul vrea să dea o ordonanţă de urgenţă, prima întrebare pe care mi-o pun, ca susţinător al Guvernului şi ca parlamentar, de ce ordonanţă de urgenţă? Unde e urgenţa? Şi tocmai s-a invocat aici acest număr de accidente. (...) Eu nu am permis de conducere, dar nu din cauza domnului Victor Ponta sau a lui Radu Stroe, cu codul lor rutier, ci din cauza vârstei. Mă consider bătrân pentru condus maşina, mai ales că am avut mereu alături de mine prieteni, colegi, aliaţi, mari conducători de maşină, de la domnul Tăriceanu la domnul Ponta", a arătat Antonescu, într-o conferinţă de presă susţinută, marți,  la Palatul Parlamentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel