Corupția Ucide a demarat campania "NE-AM FI DORIT UN TUDOREL..."

Scutaru Cristina / 01 Martie 2018 / 10:41 Salveaza PDF Comentarii
Tudorel Toader
Descriere foto: Tudorel Toader

Corupția Ucide a demarat campania "NE-AM FI DORIT UN TUDOREL...".

"Este o campanie de conștientizare și informare asupra diferențelor între prioritățile guvernării ALDE-PSD și a intereselor românului cinstit, simplu, onest.

Sincer, nu, nu ne-am dori încă un Tudorel, ne dorim experți, cu etică, responsabilitate și profesionalism, asta vrem la conducerea statului.

Stați alături de noi, începem în curând. Orice share ne ajută să ducem mesajele astea și dincolo de "bulă". Anticipat îți mulțumim", a fost primul mesaj transmis de Corupția Ucide.

Prima oprire: sănătatea

Apoi, organizația a mai notat: "Începem cu sănătatea, unde corupția din sistemul sanitar face ravagii, România plasându-se pe ultimele lorcuri în ceea ce privește eficacitatea și calitatea actului medical, este fruntașă în ceea ce privește infecțiile intraspitalicești și avem cea mai mare mortalitate infantilă din Europa.

Pentru că se fură!

Dar, cu "un Tudorel la sănătate" un profesionist desăvârșit care să vegheze la administrarea corectă, spre binele cetățeanului, a resurselor, dar și care să critice și pedepsească lipsa performanței din sistem, lucrurile ar sta diferit.

[citeste si]

Momentan, Tudorel este ocupat cu apărarea intereselor corupților. Poate îl răzgândim și îl facem să se uite și spre cetățeanul onest".


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22