Corina Drăgotescu, după atacul lui Iohannis la PSD: Să spui așa ceva... e o ENORMITATE!

Corina Drăgotescu l-a taxat pe Klaus Iohannis după o afirmație demnă de campania electorală pentru prezidențiale 2019.

Jurnalista a spus că este o enormitate să declari că PSD este singurul vinovat pentru guvernarea proastă din ultimii 30 de ani, din moment ce s-au perindat la putere și politicieni de la alte partide. Corina Drăgotescu a făcut niște calcule din care reieșit faptul că la guvernare au fost mai mulți lideri ai dreptei decât ai stângii.

”Pot sa inteleg multe in parametri de campanie electorala, dar chiar sa spui ca PSD e unicul vinovat pentru guvernarea proasta a ultimilor 30 de ani (rotunjiti) mi se pare o enormitate. Am calculat toate guvernele de la adoptarea Constitutiei incoace, deci din 1992, de 27 de ani incoace si mi-au dat asa: 13 ani ai PSD-ului, ai stangii si 14 ai dreptei sub diferitele ei forme.


Ca domnul Presedinte nu e de profesie istoric, stiu, dar ca ca profesor de fizica trebuia sa stea mai bine cu calculele. Daca adaugam guvernul Roman si Stolojan ne iese un 14 la 15.


Ca sa fie mai clar am avut asa: Vacaroiu 4 ani, Ciorbea si restul de premieri de dreapta 4 ani, Tariceanu cu PD-ul 4 ani, Boc si restul 5 ani, Ponta 3 ani, Ciolos 1 an, PSD cu Viorica si restul (aia in functie cate doua saptamani) 2 ani”, a scris Corina Drăgotescu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel