CONGRES PSD. Pleșoianu: Dl Oprișan să înțeleagă niște lucruri! Deranjează foarte mult! Cum poți să spui așa ceva?

Liviu Pleșoianu FOTO AGERPRES
Liviu Pleșoianu FOTO AGERPRES

Liviu Pleșoianu a făcut declarații în timpul Congresului PSD! 

”O să spun o singură persoană pe care o susține, categoric este Codrin Ștefănescu.” a spus Liviu Pleșoianu, în timpul Congresului PSD. ”100% am rezonat cu Codrin” a continuat el. 

Dacă nu va câștiga alegerile din PSD, a spus că viitorul său îl vede cum l-a văzut și până acum: ”O să rămân aceeași persoană care critică pe toată lumea.” 

Liviu Pleșoianu a mai afirmat, întrebat dacă simte că sunt împreună în PSD în momentul acesta: ”Da, dar nu în sensul dorit de doamna Dăncilă.” Totodată, el a mai spus că ”sala a rezonat cu ce am spus, pentru mine asta contează cel mai mult”. 

Întrebat despre huiduielile la adresa lui Marian Oprișan, Liviu Pleșoianu a spus că fiecare trebuie să aibă ocazia să se exprime, nefiind un fan al lui Oprișan, ”dimpotrivă”. El a adăugat: ”Pe de altă parte, poate pentru dl Oprișan este un moment în care să înțeleagă niște lucruri, cum ar fi că ieșirile domniei sale prin care a spus că până acum a fost PSDragnea și că de acum încolo este un alt partid, că nu s-a implicat în alegeri, ieșiri de genul ăsta deranjează foarte mult votanții PSD, îi deranjează foarte mult și pe delegați. Sau cum spunea dl Negoiță că domnia sa nici nu s-a dus să voteze. Cum poți să spui așa ceva? De fapt, e bine că au spus treaba asta, dar faptul că au procedat în acest mod, e evident că enervează cam pe toată lumea”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel